Er zijn 5 producten gevonden
Aantal per pagina Sorteer op Filters
Aantal per pagina

De vertrouwde 3M bescherming

3M is één van de grootste en bekendste fabrikanten van persoonlijke beschermingsmiddelen, afgekort ook wel PBM. Vanuit een passie voor de best mogelijke bescherming voor werknemers in alle soorten industrieën en werkomgevingen ontwikkelt 3M vooruitstrevende en innovatieve oplossingen.

3M bescherming: standaard altijd al goed

De kwaliteit van 3M is doorgaan heel goed en dat maakt 3M bescherming eigenlijk altijd een goede aankoop voor voor je personeel. Bij Nijhof Safety verkopen we 3M gehoorbescherming die voldoen aan de meest recente veiligheidseisen. Koop online in onze webshop en profiteer van gratis verzending vanaf €99,95. 

Meer PBM bescherming nodig?

Zoek je meer bescherming voor het werk? Kijk dan eens tussen onze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en bestel datgene wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele werkdag, zoals gehoorbescherming, handbescherming en hoofdbescherming. Scherp geprijsd en snel geleverd!

Filters

Merken

Maten

Kleuren

Verwijder alle filters
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.