Bouwschoenen bestellen bij Nijhof Safety

bouwschoenen kopen in alle maten

Als zuster organisatie van Nijhof Schoenen richt Nijhof Safety zich met name op de professional. Inmiddels is ons assortiment uitgegroeid tot een groot aanbod werkschoenen voor diverse branches. Al deze schoenen en merken zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bovendien zijn wij officieel dealer van het Duitse merk Haix - een vooraanstaande speler in de markt van werkschoenen en bouwschoenen met stalen neus. Snuffel rond op op onze webshop van dé werkschoenenspecialist voor bouwend Nederland.

Werkschoenen met een mooi design

Tijden veranderen ( gelukkig maar ). Want de oubollige werkschoenen van toen , zijn de werkschoenen van nu al lang niet meer. Sterker nog, sommige safety shoes lijken op afstand zo modieus dat ze nauwelijks van normale schoenen te onderscheiden zijn. Dit laat zien dat er grote stappen zijn gemaakt op het gebied van de vormgeving. Een goed voorbeeld zijn onze Haix sportieve werkschoen en office werkschoenen.

Haix hecht grote waarde aan het ontwerp van de schoen. Zo zijn de sportieve werkschoenen in diverse kleuren te bestellen. Van stoer tot fris en van herenmodellen tot damesmodellen. Zo loop je op de werkvloer niet alleen heel trendy, maar ook super comfortabel. De haix black eagle adventure collectie hebben een Gore-Tex voering, dit maakt de schoen waterdicht en goed ademend. Het unieke Haix Vario Wide Fit Systeem bevat 3 verschillende inlegzolen, zodat deschoen individueel in de breedte van de voet aangepast kan worden. De standaard rode inlegzool ( normaal ) wordt bij de schoenen meegeleverd. Voor een bredere voet dient de gele inlegzool ( breed ) of voor een smallere voet de blauwe inlegzool ( smal ) apart besteld te worden. Tot slot is de schoen volledig metaalvrij, wat het ook geschikt maakt voor elektrostatische omgevingen.

Office werkschoenen zien eruit als nette geklede schoenen, maar zijn het niet helemaal. Aan de buitenkant zie je het er niet van af, maar van binnen zitten er verborgen technieken die de schoen extra veilig maken. Denk aan een stalen neus, een speciale hitte weerkaatsende coating en een orthopedische zool die zich aanpast aan de natuurlijke curve van je voet. Stijlvol en veilig op werk komen, het kan dankzij de veilige office werkschoenen van Nijhof Safety.

Werkschoenen voor iedere professional: van politie en militair tot aan hovenier en schilder

Bij Nijhof Safety hebben we werkschoenen in werkelijk alle soorten en maten. Daarnaast hebben een volledige collectie afgestemd aan de behoefte en wensen van specifieke doelgroepen. Zo hebben we een speciale collectie militaire schoenen, een collectie jachtschoenen en bouwschoenen, schoenen voor brandweer en hulpverlening en tot slot werkschoenen voor politie en veiligheid. Typische branches waar schoenen heel belangrijk zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Dat begrijpen we maar al te goed bij Nijhof Safety. Zodoende hebben we deze branches op onze homepagina een duidelijke onderscheid gemaakt om het keuze proces te vereenvoudigen. Voor degene met een vrij unieke voetmaat bieden we tegen meerprijs altijd aangepaste schoenmaten. Voor meer vragen hierover, neem contact op met onze klantenservice.

Stel je outfit samen met werkkleding en veiligheidskleding van Craft, Tricorp en Haix

werkkleding bestellen van tricorp, craft en haix

Ter aanvulling van ons aanbod bouwschoenen, PBM en andere accessoires kun je ook online shoppen voor zeer goede en functionele bedrijfskleding van Craft, Haix en het Nederlandse Tricorp. Zo kun je terecht voor o.a.

Voor goede onderkleding dat je lichaam goed ondersteunt met het afvoeren van transpiratie  voor een droge lichaam bevelen wij Craft onderkleding aan. Bekijk ons uitgebreide collectie Craft werkkleding in onze webshop en bestel vanaf 1 stuk gemakkelijk en veilig online. Zo zorgt Nijhof Safety je altijd weer een plezierige en comfortabele werkdag!

Bouwschoenen

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.