Er zijn 9 producten gevonden
Aantal per pagina Sorteer op Filters
Aantal per pagina

Craft werkkleding en onderkleding

Craft ontwikkelt al 40 jaar kleding volgens het principe van goede vochtregulering en een optimale temperatuur voor het lichaam. Want alleen dan voelt het lichaam zich het prettigst om de best mogelijke prestaties te leveren.

Craft werkkleding steeds populairder onder professionals

Nu is Craft onderkleding al een bekende naam onder sporters en wintersport liefhebbers, maar ook Craft bedrijfskleding maakt de laatste tijd grote stappen om oplossingen te bieden voor diverse werksituaties, waar vooral comfort en bewegingsvrijheid de boventoon voeren. Ontdek Craft zelf en bestel online je kledingstukken bij Nijhof Safety, waar je de keuze hebt uit een groot assortiment.

Gepassioneerd in elk detail

Als fabrikant neemt Craft haar werkkleding assortiment serieus over elk detail dat kan bijdragen aan een betere prestaties voor werk of sport. Craft is een merk dat door sporters daarom erg geliefd is, maar is ook een uitstekend kledingmerk om te dragen als goede onderkleding dat je lichaam ondersteunt in goed transpireren en op de juiste temperatuur houden. Zodoende is Craft ondergoed zeer populair onder liefhebbers om als thermo ondergoed te gebruiken onder winterse omstandigheden.

Filters

Merken

Maten

Kleuren

Verwijder alle filters
×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.