PBM

Er zijn 9 producten gevonden
Aantal per pagina Sorteer op Filters
Aantal per pagina

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

Dankzij de persoonlijke beschermingsmiddelen (of PBM) van Nijhof Safety weet je zeker dat je personeel goed beschermt is tegen risico's op de werkvloer. Van hittewerende handschoenen tot 3M gehoorbescherming en beschermingshelmen, je vindt het in onze webshop. Onze producten zijn exclusief online verkrijgbaar en worden binnen enkele werkdagen thuis of op werk geleverd.

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Onze PBM voldoet aan de eisen om medewerkers op de werkvloer de juiste bescherming te bieden. Zo weet je zeker dat je kwaliteitsmateriaal in huis haalt dat uitvoerig getest is op stevigheid, weerbaarheid en duurzaamheid. Wij verkopen hoogwaardige werkhandschoenen, gehoorbescherming ( oordoppen van 3M ) , hoofdbescherming en oogbescherming ( veiligheidsbrillen ). Voor meer soorten kleding, kijk ook eens tussen;

Gratis verzending op PBM, schoenen en werkkleding

Je persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) kopen en zo snel mogelijk thuis of op het werk geleverd krijgen? Bestel je persoonlijke bescherming dan snel, veilig en eenvoudig in onze webshop met snelle levering in heel Nederland. We kunnen doorgaans binnen enkele werkdagen leveren en bestellingen vanaf €99,95 worden gratis verzonden in Nederland. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Filters

Merken

Maten

Kleuren

×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.