Brandweer

Er zijn 11 producten gevonden
Aantal per pagina Sorteer op Filters
Haix Fire Hero 3.0 € 260,00
Haix Fire Eagle Pro Vanaf € 215,00
Haix Special Fighter Pro Vanaf € 175,00
Haix Fire Flash 2.0 Vanaf € 190,00
Haix Fire Eagle Vario Vanaf € 185,00
Haix Fire Eagle High Black Vanaf € 229,00
Haix Florian Pro Black Vanaf € 177,00
Haix Fireman Yellow Vanaf € 120,00
Haix Fire Eagle Black Vanaf € 198,35
Haix Fire Flash Gamma Black Vanaf € 205,00
Haix Fire Hero 2 Vanaf € 254,13
Aantal per pagina

HAIX brandweerlaarzen; gegarandeerd veilig onder alle omstandigheden

Wil je professionele brandweer schoenen, dan kies je voor het topmerk HAIX. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden weet je zeker: mijn brandweerlaarzen zijn veilig. Ze houden water, kou en hitte absoluut buiten. Met warmte-isolatie H13 bieden ze de hoogste bescherming tegen hitte (250 graden tot 40 minuten). Ook chemicaliën zoals olie, brandstof, oplosmiddelen en zwakke zuren maken geen schijn van kans om binnen te dringen.

Hoog draagcomfort en grip met onze brandweer schoenen

Brandweerlaarzen van HAIX zijn antistatisch (F2A). Dat betekent dat ze ook geschikt zijn voor brandbestrijding in gesloten ruimtes. Door de uitstekende pasvorm van de laarzen ben je verzekerd van optimaal draagcomfort. Het slimme design en de snel sluiting, maken dat je de HAIX brandweerlaarzen snel kunt aantrekken. De antislipzool met diep profiel biedt je de noodzakelijk grip op natte en ongelijke oppervlaktes. Alle modellen zijn getest volgens norm EN 15090:2012. Daarmee voldoen ze aan de veiligheidsnormen voor brandweer laarzen.

Bestel ook handige persoonlijke beschermingsartikelen

Goed passend bij de brandwerende schoenen en laarzen van Haix, zijn de brandwerende handschoenen van granqvists. Deze zijn ook online te bestellen in onze webshop, samen met nog meer persoonlijke beschermingsmiddelen. Op zoek naar een overig product of kleding stuk voor specifiek gebruik? Laat het ons weten en vraag informatie op bij onze klantenservice.

Filters

Merken

Maten

Kleuren

ESD

Uitneembaar voetbed

Normering

×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.