Hulpverlening

Er zijn 25 producten gevonden
Aantal per pagina Sorteer op Filters
Aantal per pagina

Schoenen voor ambulance en andere hulpverlening; randvoorwaarde om mensenlevens te redden

Schoenen voor ambulance personeel en andere hulpverleners verdienen dienen van hoge kwaliteit te zijn. Soepele schoenen die bewegingsvrijheid en bescherming bieden onder alle omstandigheden. Die voorwaarden vind je in de speciale veiligheidsschoenen van het merk HAIX. Ze voldoen aan de eisen van de EN ISO 20345 norm. Dat betekent ook dat ze voorzien zijn van een ondoordringbare antislipzool met een diep profiel voor uitstekende grip.

Comfortabel en ademende werkschoenen

Schoenen voor reddingsdienstprofessionals moeten ademend zijn. Dat betekent dat het zweet eruit kan, maar dat water, chemicaliën, bacteriën en lichaamsvloeistoffen buiten blijven. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment van Nijhof Safety, zitten comfortabel en bieden natuurlijk steun door de anatomische vormgeving. Bekijk meer duurzame werkschoenen hier, afgestemd aan de de meest voorkomende werk branches.

Schoenen voor Ambulance personeel

Uniek bij Nijhof Safety is ons aanbod schoenen voor ambulance personeel. Wij hebben gemerkt dat ambulance personeel behoort tot de groep mensen die weldegelijk behoefte hebben aan aangepast schoeisel dat lang meegaat en comfortabel zit. Hier hebben wij gehoor aan gegeven en zodoende ons aanbod schoeisel samengesteld dat specifiek aan hun wensen voldoet.

Filters

Merken

Maten

Kleuren

ESD

Uitneembaar voetbed

Normering

×

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.